Velkommen til vår nettbutikk

1. GENERELT

Du må være 18 år for å handle på nordiskmøbler.no
Disse salgsbetingelsene gjelder for salg av varer fra Nordisk Møbler As til forbruker. Prisene på nordiskmøbler.no er i norske kroner og inklusive merverdiavgift. Vi leverer kun til kunder i Norge med unntak av Svalbard.

2.Parter

Selger
Firma: Nordisk Mobler As
Adresse: Løvetannvegen 45 4706 Vennesla
E-post: post@nordiskmobler.no
Org.nr.:  825 348 662
 
Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper.
Selger er den parten som mottar og behandler bestillinger, samt driver det nevnte firmaet.

3 . PRISER

Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, inkluderer merverdiavgift. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr, emballasje med videre) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt.

4. BETALING
 
4.1 Kort betaling

Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom Stripe, som er vår leverandør av kortbetalingsløsning. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at din kortinformasjon skal komme på avveie. Ved betaling med kort angis kortnummer, kortets gyldighetstid, CVC-kode samt for visse kort også 3D Secure-kode.
Kortnummer lagres ikke av Hugna etter gjennomført transaksjon. Det totale beløpet for din bestilling belastes direkte på den kontoen kortet er knyttet til.
 
4.2 Faktura

Vi tilbyr Klarna faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen er 14 dager. Hvis du velger å betale med faktura påløper det ingen ekstra kostnader om du ikke ønsker å forlenge betalingsfristen utover 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være registrert i folkeregisteret i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Faktura sendes deg på e-post før vi sender ut varene. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Ved å velge Klarna faktura får du:

    Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon
    Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer
    Mulighet til å se varen før du betaler
    Handle enkelt, trygt og raskt på nettet


Delbetaling med faktura
Vi tilbyr Klarna Konto i samarbeid med Klarna som gir deg mulighet til å dele opp betalingen. Er det første gang du gjør et kjøp med Klarna Konto vil du få tilsendt en kontoavtale som du fyller ut og sender tilbake til Klarna for å godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen vil Klarna sende ut en kontofaktura runt den 20. - 22. påfølgende måned med forfallsdato rundt den 3. - 6. måneden deretter.
Klikk her for å lese mer om Klarna Konto.
Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91


5. AVTALEINNGÅELSE


Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av Nordisk Møbler AS. En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra Nordisk Møbler AS i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

6. Levering


De fleste leveringer skjer med Bring .Hvis ikke dette er mulig bruker vi en annen speditør. Nordisk Møbler levere også varene ved bruk av egen transport.
Dersom det ikke er mulig å velge leveringspris når du bestiller varene, bør du sende oss et spørsmål om transportprisen på post@nordiskmobler.no
Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt.
Leveringstiden er normalt 1-5 arbeidsdager (hverdager), avhengig av hvilken tid på døgnet bestillingen gjøres,
og om varene er på lager. Kunde vil få beskjed når varene er utsend.
Innbæring er ikke inkl, og dette må avtales på forhånd. Da dette ikke tilbys over hele Landet.
Det er også mulig å få varene levert på din arbeidsplass. Ta kontakt med oss hvis du ønsker dette.
Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.
Dersom leveringen av produktene blir forsinket eller ikke kan leveres, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

7. Hent - Nordisk Møbler Varehus

Henting av våren (varene) på angitt Nordisk Møbler varehus er kostnadsfritt og skal finne sted i henhold til avtalt dato. Dersom egen transport har blitt valgt ved kjøpt av varen (varene), vil vi kontakte deg innen kort tid for å avtale dato for mottak av varene.

8. REKLAMASJON

Reklamasjonsrett dekker feil som forbrukeren selv ikke står ansvarlig for. Det er ment å dekke fabrikasjonsfeil som var til stede da varen ble kjøpt og som senere forårsaker en mangel ved produktet.
Dersom produktene har feil eller mangler må du snarest mulig ta kontakt med oss slik at vi kan søke utbedring av feilen.
Ved reklamasjon på ett produkt trenger vi følgende informasjon sendt per mail til post@nordiskmobler.no :
- Ordrenummer og kjøpsdato
- Reklamasjonsårsak
- Bilde av feilen
- Saken tas videre til rett leverandør som håndterer reklamasjonen

9. Angrerett og bytte
 
Informasjon om angrerettloven:

Angreretten innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet ditt innen 14 dager. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen du mottar bestillingen. Hvis du angrer hele ditt kjøp, tilbakebetaler vi beløpet for varene og standard fraktkostnad for forsendelsen.
En vare som returneres grunnet benyttelse av angrerett skal kunne selges som ny. I praksis vil dette si at den må returneres i samme stand og mengde som da du mottok produktet, og slik du selv forventer at et nytt produkt skal leveres. Kjøperen bør sende varen tilbake til selgeren i ubrutt originalemballasje, så fremt dette er mulig. Kunden må gjerne ha prøvd varen før retur, men hvis bruken av varen(e) eller manglende originalemballasje tilsier en redusert salgsverdi for Nordisk Møbler, vil det bli beregnet et returbeløp utfra redusert salgsverdi.
Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen for de returnerte varene til kjøperen innen 14 dager fra den dag selgeren mottar varen, henteseddel eller varen er stilt til selgerens rådighet. Selgeren kan ikke fastsette gebyrer for kjøperens bruk av angreretten, men selgeren kan kreve at kjøperen skal betale kostnadene for returforsendelsen.
Følgende kriterier må overholdes:
Produktet og tilhørende tilbehør som er nødvendig for å bruke produktet, skal returneres i samme stand som da du mottok det.
Ellers forutsetter det at produktet med tilbehør ikke har blitt påført riper, slitasje, smuss / skitt, lukt eller andre synlige skader, for at krav om angrerett kan godkjennes.
Hvor dette ikke er overholdt, vil du ha mulighet for å dekke inn verditap, hvis ikke vil vare bli sendt i retur.
Vi henviser videre til angrerettloven:
§ 25 Forbrukerens forpliktelser når angreretten brukes ved avtale om levering av varer
Du som kunde står selv for utgiftene ved å returnere varene til oss.
Vi tar ikke imot postoppkrav eller rekommandert sending.

Ved bruk av angreretten på deler av bestillingen, betaler vi tilbake beløpet på varen(e) som returneres. Kunden må selv betale for retur av varer.  Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel er stilt til rådighet for oss.
 
Angrerettskjema sendes i mail sammen med bekreftelse på at bestillingen din er sendt.
Kunde er ansvarlig for at returpakken bringes tilbake til Nordisk Møbler. Vi dekker ikke tap av pakker som skulle blitt borte i postgang til oss. Ved returforsendelse til oss bør det benyttes en sendingsmetode som gir pakken sporingsmuligheter.

10. Undersøkelse av varen

Etter at kjøper har mottatt produktene, bør han/hun så snart som mulig, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ved mangler eller feil må kjøper kontakte selger innen kort tid.

11. Mottakere av nyhetsbrev

Ved å handle i vår nettbutikk kan man velge å motta nyhetsbrev eller ei før kjøpet inngås. Vi sender kun ut nyhetsbrev til de kundene som ønsker å motta det. Nyhetsbrev kan sendes i form av epost.
For å melde seg av videre mottak av nyhetsbrev så gjøres det ved å klikke på link i nyhetsbrev for avmelding.Man kan også kontakte oss, og vi vil ordne det manuelt. Vennligst vær oppmerksom på at det kan ta 48 timer før avmeldingen er registrert i alle systemer.
 
18. Endring av vilkårene

Nordisk Møbler AS forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene, uten på forhånd i varsle våre kunder og samarbeidspartnere.

Garanti
Garanti som gis av selgeren eller produsenten, gir kjøperen rettigheter i tillegg til de rettighetene kjøperen allerede har etter ufravikelig lovgivning. En garanti innebærer dermed ingen begrensninger i kjøperens rett til reklamasjon og krav ved forsinkelse eller mangler.

Retningslinjer for personvern for nordiskmobler.no

Du må være 18 år for å handle på nordiskmobler.no
Beskyttelse av opplysninger er et spørsmål om tillit, og beskyttelse av dine private opplysninger er viktig for oss. Vi vil derfor kun bruke ditt navn og andre opplysninger relatert til deg i overensstemmelse med personvernbeskrivelsen. Vi innhenter kun informasjon i de tilfeller det er relevant for oss, og vi vil kun innhente opplysninger hvis det er relevant for din handel hos nordiskmobler.no
Vi vil kun oppbevare dine opplysninger så lenge vi er juridisk pålagt eller så lenge det er relevant i forhold til hensikten med innsamlingen.

Personopplysningene du legger inn på våre hjemmesider, vil bli lagret for kundeoppfølgning av deg og vil ikke bli videresolgt eller brukt til andre formål.
Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at Nordisk Møbler skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Du kan besøke nettsiden og se gjennom uten at det avdekker personlige opplysninger. Du forblir anonym ved å gå inn på nettsiden, og ikke på noe tidspunkt vil vi kunne identifisere deg, med mindre du har en brukerkonto på nettsiden og logger deg på med brukernavn og passord.
Har du spørsmål om våre retningslinjer for personvern eller om dine personlige data lagret hos oss kan du sende en e-post til denne adressen: post@nordiskmobler.no, og vi svarer deg så fort vi kan.


Cookies

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å godta bruken av cookies, samtykker du at vi kan sette disse i din nettleser. Cookies er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter for å kunne forbedre og optimalisere kundeopplevelsen på nettsiden. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden.

På våre nettsider benyttes følgende informasjonskapsler: Google Analytics,

En webanalyseløsning tilbudt av Google, Inc. Google Analytics benytter seg av cookies for å hjelpe oss med å analysere hvordan brukerne benytter nettsiden. Den informasjon om din bruk av nettsiden som cookien genererer (inkl. din IP adresse), blir sendt og lagret på en server hos Google i USA. Google bruker denne informasjonen for å evaluere din bruk av nettsiden, rapportere om webstedets aktivitet til nettsidens operatører, samt å yte andre tjenester relatert til webområdet og internettbruk. Google kan også utlevere denne informasjon til tredjemann, når dette er juridisk påkrevd, eller når en tredjemann behandler opplysningene på Googles vegne. Google sammenligner ikke din IP adresse med andre opplysninger som Google har innhentet. Du kan nekte bruk av cookies ved å velge den aktuelle innstilling på din nettleser. Vær oppmerksom på at dette vil innskrenke din bruk av nettsiden. Ved å bruke nettsiden godkjenner du Googles behandling av dine opplysninger på den måte og av de grunner som er skissert over. Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler eller ikke. De fleste nettlesere aksepterer disse automatisk, men du har full frihet til å endre dette ved å slå av denne funksjonaliteten helt eller delvis. Husk at bruk av våre nettsider og tjenester vil bli redusert hvis du velger å slå av bruk av informasjonskapsler.
Google tag manager

Formål: Benyttes for å spore brukeratferd ved å sende sporingsinformasjon fra Hugna.no til en tredjepart, som for eksempel Google Analytics og AdWords.

 

Klarna

Formål: For å kunne benytte Klarna Checkout i vår nettbutikken er Klarna avhengig av å benytte informasjonskapsler, blant annet for å kunne la kunder velge mellom betalingsalternativer, huske informasjonen kunden taster inn underveis i besøket og til neste gang.

 

Facebook

Formål: Samle informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring og kommunikasjon på Facebook & Instagram.


"Annen informasjon" refererer til upersonlige data. Vi benytter oss av slik informasjon på våre nettsteder. Denne type informasjon/data inneholder besøkstidspunkt, varighet på besøkstid, nettleser typer og versjoner, operativsystem og annet informasjon som ikke er relatert til den enkelte bruker.
Denne informasjonen hjelper oss til å holde oversikt over hva de som besøker oss henter av informasjon, hvilke sider de besøker og hvor lenge de oppholder seg på våre nettsider. Med bakgrunn i denne informasjonen kan vi forbedre effektiviteten og oppbyggingen av våre nettsider.
nordiskmøbler.no registrerer all bruk av våre nettsider, ikke bare aktiviteten til våre registrerte brukere.

Produkt lagt til ønskelisten
Produkt lagt til for å sammenligne.

Nettsiden vår er under etablering


COOKIES


Vi bruker cookies for å gjøre vår tjeneste så god som mulig for deg som bruker, og for å kunne tilpasse ditt besøk på vår nettside. Cookies er i bunn og grunn data som lagres på din computer via nettleseren din, som gjør at vi kjenner deg igjen ved neste besøk. Vi bruker også Google Analytics som også bruker cookies. Dersom du ikke vil dele din data med Google Analytics har Google utviklet et tillegg til nettleseren som du finner dersom du søker etter “GA opt out”. Dette kan du siden ta i bruk for å unngå at din data deles med Google Analytics. Dersom du vil slette cookies finner du informasjon om hvordan du går frem på de ulike nettlesernes hjemmeside, da dette varierer. Velger du å ikke akseptere cookies kan ikke vår nettside fungere som forventet ettersom den er avhengig av å lagre visse data for at du for eksempel skal kunne gjennomføre kjøp eller andre viktige funksjoner. Kontakt gjerne post@nordiskmobler.no dersom du har noen spørsmål om hvilke data vi lagrer i våre cookies.